Interessante pagina’s

Levering van onze vis

Onze vis wordt in een viskrat geleverd door onze visboer.

Strandfeestje organiseren?

Ben je na een bezoek aan Havenzicht geïnspireerd geraakt? Je kunt ook je eigen feest, bbq of dinnerparty organiseren! Maak het compleet met een partytent van Heman.

Tafelwater

Soms vragen mensen om een fles spa blauw in plaats van een karaf met kraanwater. De reden hiervoor is dat kraanwater soms kalk bevat. Gelukkig is het ook mogelijk om door middel van een waterontharder te zorgen dat je fris en lekker tafelwater hebt.

Sushi restaurant Utrecht

Feestlocaties

Het vinden van de juiste feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardagsfeest of andere bijzondere gebeurtenis, is niet altijd even makkelijk! Wij bevelen graag Houtrust aan omdat zij een erg leuke feestlocatie hebben!

Party Catering

Heeft u party catering in Amsterdam nodig? Dan kan Jaspers Catering Company hierbij helpen! Voor de beste party catering in en rond Amsterdam.

Restaurant ontsmetten corona

Laat u restaurant professioneel ontsmetten door een gespecialiseerde bedrijf. Door je restaurant te ontsmetten ben je beter beschermd tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona.

Tafellakens, servies, etc.

Voor het organiseren van een feestje waarbij er eten wordt geserveerd, is het natuurlijk ook nodig dat er voldoende servies is! Reserveer bij Van Doorn B.V. uw benodigde horeca servies .

Voedselveiligheid en hygiëne

De voedselveiligheid en hygiëne in ons restaurant staat in een hoog vaandel. Daarom laten we ons ieder kwartaal door Bureau de Wit adviseren en controleren, zodat we altijd de beste kwaliteit en hygiëne leveren.

Beste sushi van Apeldoorn

Ontdek Restaurant Green Leaf, sushi restaurant in Apeldoorn met de lekkerste sushi van Gelderland.

Liever thuis een etentje organiseren? Je kunt in je achtertuin een heerlijke barbecue laten verzorgen door Partyservice Versluis. Dit bedrijf is van huis uit slager en de bbq catering is daardoor altijd heerlijk vers.
Een dagje uit naar Amsterdam? Kies dan voor een rondvaart amsterdam met eten bij Amsterdam Boat Events.
Ook kun je kiezen voor een boot huren amsterdam bij Sloepdelen.nl of een bootje huren amsterdam bij Mokum Bootverhuur.
Een ander dagje uit dat wij aanraden is makreelvissen bij Sportvisserij Mercuur.
Moet je boot nodig gepoetst worden? Overweeg dan om het boot poetsen te laten doen bij Yacht Cleaning International.
Een restaurant waar wij veel mee samenwerken is Shabu Shabu, een All you can eat Amsterdam. Je kunt ook de sushi thuis laten bezorgen.
Mocht je een dagje uit plannen naar Amsterdam, dan kun je gaan naar ons favoriete italiaans restaurant amsterdam of spareribs amsterdam om vervolgens je avond af te sluiten bij een cocktailbar amsterdam.
Mocht je naar Almere gaan, dan raden wij het all you can eat sushi almere Restaurant Ida aan.
Op zoek naar het lekkerste brood van Hoorn en omstreken? Ga dan naar bakkerkoning.nl.
Onze koffiebonen worden geleverd door koffie.nl.
catering lelystad
Sushi thuisbezorgd
hip alexandrium
the dutch and famous
Personeelsfeest Maastricht | Pastory.nl
www.umamiutrecht.nl

Online slagerij

Onze tomahawk steak kopen wij bij Internet Slagerij. De online slagerij van Nederland.

Online noten bestellen

De veelzijdigheid van noten is ongekend, vooral verse noten kunnen een bijdrage leveren aan de smaak van bijna ieder gerecht. Bij de Notenleverancier kun eevoudig hazelnoten online kopen. Bekijk ook het rest van het assortiment.

Oproepsystemen voor restaurants

In restaurants kan een oproepsysteem voor grote toegevoegde waarde zijn. Zo kun je de bedieining laten weten dat eten uitgeserveerd kan worden, kun je bhv’ers oproepen of kun je klanten laten weten dat ze aan tafel kunnen.

Slimme kassa voor de horeca

Goede kassasystemen zijn erg belangrijk voor restaurants en cafés. Als horeca ondernemer kun je daarom terecht bij Yourpos.

Lekker eten in Amsterdam

Voor de vleeseter is deze steakhouse in Amsterdam zeker een goede optie. In dit restaurant krijg je de mooiste en lekkerste vleesgerechten tegen een eerlijke prijs.

Restaurant goedkoop inrichten

Zoek je een goedkope inrichting voor je (bedrijfs)restaurant of kantine? Bij Desko vind je een groot assortiment met kwalitatief goede tweedehands kantoormeubels en kantinemeubels. Bekijk de webshop voor een goedkope van je gehele kantoorpand of (bedrijfs)restaurant.

Lekkere en makkelijke Kerst recepten

Wil je zelf een kerstdiner voorbereiden, maar mis je inspiratie? Bekijk dan de Kerst recepten van Lekker & Simpel.

Levensmiddelenanalyse

TLR International helpt je inzicht te krijgen in de precieze voedingswaarden en microbiologische kwaliteit van de levensmiddelen die je levert. Het is aan te raden om een dergelijke analyse regelmatig uit te laten voeren om de kwaliteit van jouw producten te blijven garanderen.

Algaspring Marine Phytoplankton

Met Marine Phytoplankton help je je lichaam gezonder te maken. Het zit vol mineralen, vitaminen en anti-oxidanten die jouw weerstand en gezondheid sterk verhogen.

Lekkere bonenkoffie

Koffie met karakter kenmerkt zich volgens Man met de baard door vier authentieke basissmaken. Ontdek hoe koffie van goede koffiebonen smaakt tijdens een smaaksessie. Ze organiseren ook smaaksessies op locatie.

Enterprise Resource Planning software

Bedrijven maken steeds meer gebruik van Enterprise Resource Planning software om bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dit komt omdat erp kan helpen in vrijwel iedere sector. Dit komt omdat er tientallen erp pakketten in Nederland beschikbaar zijn, die allen speciaal ontwikkeld zijn voor de behoeftes in bepaalde sectoren.

Lunchroom in de Pijp

Ben in in de gezelligste wijk van Amsterdam? Lunchroom de Pijp maakt de lekkerste ontbijtjes, lunches en koffie voor jou en je date.

Koffie voor de horeca

De beste koffie vind je natuurlijk in de horeca. Daar waar eigenaren en medewerkers van hotels, restaurants, bars en cafetaria’s niet liever doen dan hun gasten de lekkerste koffie te serveren. Elke goede kop koffie begint met de juiste bonen. Lees meer over de beste koffiebonen voor de horeca.

Etiketten bestellen

Voor het hanteren van HACCP-richtlijnen is het handig om voedingsmiddelen goed te stickeren. Je kunt etiketten bestellen met bepaalde kleuren, zodat je weet wat wanneer weggegooid moet worden, of wat in welk vriesvak hoort te liggen.

Wat is ERP?

ERP systeem kun je gebruiken voor verschillende bedrijfsprocessen.

vleesrestaurant The Uptown Meat Club in Amsterdam

TotalBodyShop.nl: Expert in Fitness en Supplementen

Bezoek TotalBodyShop.nl voor een breed assortiment aan fitnessproducten en supplementen.