Tips voor hygiëne in je horecakeuken

Hygiëne in een horecakeuken is ontzettend belangrijk. Zowel voor je personeel als voor je gasten is het essentieel dat er hygiënisch wordt gewerkt. Je wil immers niet dat er mensen ziek worden omdat je zelf niet genoeg maatregelen hebt getroffen. Het is zelfs...
De horeca magnetron, absoluut onmisbaar!

De horeca magnetron, absoluut onmisbaar!

Verschillende apparaten waar we gebruik van maken zijn absoluut onmisbaar. Het gaat hierbij misschien nog wel in het bijzonder om de magnetron. Heeft u na een lange werkdag even geen zin om nog een volledige maaltijd klaar te maken? Een kant en klare maaltijd even in...

Gezonde maaltijden

Gezonde maaltijden maken klinkt moeilijk maar is eigenlijk niet zo moeilijk, het is heel simpel om een gezonde maaltijd te maken. Natuurlijk wil je voldoende voedingsstoffen en vitamine binnenkrijgen voor je lichaam en hiervoor moet je wel een gezond maaltijd nemen en...
Hoe kan je een goede wijndrinker worden?

Hoe kan je een goede wijndrinker worden?

Het proeven van wijn kun je beter vergelijken met een dans dan met een wedstrijd. Wijn nodigt je uit om te relaxen. Je maakt het drinken van wijn plezieriger door eerst een minuutje te ruiken en te proberen de verschillende geuren of het bouquet van de wijn te...