door restauranthaven | dec 13, 2019 | Geen categorie
Misschien vraag je je af waarom het nodig is om hier een blog aan te wijden: je wil toch in een schone omgeving van een schone maaltijd genieten? Ja, maar de vraag is meer: wat is een schone maaltijd en waarom zijn sommige bacteriën en schimmels in, op of als voedsel...
door restauranthaven | sep 23, 2019 | Geen categorie
Hygiëne in een horecakeuken is ontzettend belangrijk. Zowel voor je personeel als voor je gasten is het essentieel dat er hygiënisch wordt gewerkt. Je wil immers niet dat er mensen ziek worden omdat je zelf niet genoeg maatregelen hebt getroffen. Het is zelfs...
door restauranthaven | sep 16, 2019 | Geen categorie
Verschillende apparaten waar we gebruik van maken zijn absoluut onmisbaar. Het gaat hierbij misschien nog wel in het bijzonder om de magnetron. Heeft u na een lange werkdag even geen zin om nog een volledige maaltijd klaar te maken? Een kant en klare maaltijd even in...
door restauranthaven | sep 6, 2019 | Geen categorie
Gezonde maaltijden maken klinkt moeilijk maar is eigenlijk niet zo moeilijk, het is heel simpel om een gezonde maaltijd te maken. Natuurlijk wil je voldoende voedingsstoffen en vitamine binnenkrijgen voor je lichaam en hiervoor moet je wel een gezond maaltijd nemen en...
door restauranthaven | aug 30, 2019 | Geen categorie
Lekker uit eten: iedereen houdt ervan. Voor velen is uit eten een gezellig uitje waar je maximaal van wilt kunnen genieten. Om het beste uit een bezoek aan een restaurant te halen is het belangrijk om op een de volgende vragen antwoordt te geven, zodat je zeker weet...
door restauranthaven | mrt 18, 2019 | Laatste nieuws
Een milieuvriendelijke bedrijfsvoering past in het moderne plaatje. Dit is ook zeer goed voor je pr en marketingverhaal. Daarnaast is het daadwerkelijk beter voor het milieu. Zo zet je je bedrijf met een groen hart op de kaart. Benieuwd naar de verschillende tips om...
door restauranthaven | feb 28, 2019 | Laatste nieuws
Water wat door je leidingen stroomt bevat kalk. Afhankelijk van de “hardheid” van je water verschilt de exacte hoeveelheid kalk en deze hardheid is nergens in Nederland precies hetzelfde. Dit komt door de verschillende waterbronnen in Nederland waar de...
door restauranthaven | feb 19, 2019 | Laatste nieuws
De koelkast is een grote hulp voor ons om gezond te blijven. Ons voedsel en drinken blijft langer houdbaar, smaakvol en koel. Sinds de jaren ’50 is Amerika het grote voorbeeld als het gaat om lifestyle en wonen in het westen. In deze blog laten we zien waar je aan...
door restauranthaven | feb 15, 2019 | Proeverij
Het proeven van wijn kun je beter vergelijken met een dans dan met een wedstrijd. Wijn nodigt je uit om te relaxen. Je maakt het drinken van wijn plezieriger door eerst een minuutje te ruiken en te proberen de verschillende geuren of het bouquet van de wijn te...
door restauranthaven | jan 21, 2019 | Geen categorie
Afvallen vandaag de dag in 2019 is allang niet langer afzien. Het kan lekker en goed zijn. Echt waar. De producenten van dieet producten komen met steeds meer revolutionaire etenswaren op de markt. In dit artikel zullen we een paar van de items bespreken waarvan we...
Recente reacties