Stamppot is een heerlijk Hollands winter gerecht, dat je nu ook kunt laten cateren bij Ter Burg catering in Veenendaal. Ter Burg heeft ruime horecaervaring en regelt verschillende soorten catering. Met verschillende keuze aan verschillende Hollandse winter stamppotten zorg je dat jij een er speciaal en warm feest van maakt. Ze hebben verschillende soorten buffetten die ze graag naar jouw wensen aanpassen. Je kunt de buffetten bestellen via de website en direct de offerte aanvragen. Ter Burg Catering helpt jou om een voortreffelijk stamppot buffet op tafel te zetten.

Catering van verschillende soorten stamppot buffetten

Ter Burg Catering heeft verschillende soorten stamppotcatering om uit te kiezen. Het aanbod bestaat bijvoorbeeld uit de oer Hollandse winterkost, dat bestaat uit zuurkool, boerenkool, hutspot, stamppot rauwe andijvie, rookworst, gehaktballetjes in vleesjus, mosterd, piccalilly, Amsterdamse uitjes en dill chips. Ook kun je kiezen uit het luxe stamppot buffet dat bestaat uit hete bliksem, rode kool stamppot, prei stamppot, snijbonen stamppot, speklapje, rookworst, diverse zuren, piccalilly en mosterd.

Voor speciale gelegenheden hebben ze zelfs een speciaal stamppot buffet, voor bijvoorbeeld oudjaarsavond. Dit buffet bestaat uit een runderstoofschotel, rundergoulash, witte rijst, aardappelpuree, hele stoofpeertjes, rode kool met appeltjes en groentemix. Ook voor het wildseizoen hebben ze een special wildbuffet, buffet de Utrechtse heuvelrug, dat bestaat uit aardappelpuree, gebakken krieltjes, rode kool, hazenpeper, jachtschotel, appelcompote en stoofpeertjes. Kortom, er is heel wat keuze bij Ter Burg catering.

Ruim aanbod bij Ter Burg catering

Niet alleen de stamppot buffetten kun je vinden bij Ter Burg catering, ook hebben ze een ruim aanbod aan andere gerechten zoals salades, warme- en koude buffetten, tapas, sushi of zelfs oesters. Er is een ruime keuze dat je allemaal terug kunt vinden op de website van Ter Burg. Verder doet Ter Burg hun catering ook aan huis, op evenementen, feesten of voor bedrijven. Niets is te gek voor Ter Burg catering in Veenendaal. Op de website kun je het ruime aanbod terugvinden. Voor eventuele voorkeuren of andere vragen kun je altijd een email sturen of bellen naar Ter Burg en die helpen jou graag verder. Verder kun je ook op de website makkelijk een offerte aanvragen.