Afvallen vandaag de dag in 2019 is allang niet langer afzien. Het kan lekker en goed zijn. Echt waar. De producenten van dieet producten komen met steeds meer revolutionaire etenswaren op de markt. In dit artikel zullen we een paar van de items bespreken waarvan we verwachten dat ze een dik (geen woordgrap) succes worden!

Ten eerste zijn er koolhydraat arme versies van etenswaren die traditioneel gezien vol koolhydraten zitten zoals de Nederlandse pannenkoek. Ja het is waar je kunt nu pannenkoeken genieten zonder schuldgevoel in een eiwitdieet. Ik zei toch dat het revolutionair zou gaan worden. Men kan ze vinden hier: website.

En verder? Maaltijdrepen zijn een hulpmiddel dat al vele vreetbuien heeft voorkomen. Stel je zit in je auto naar je werk. File. Je komt een stuk later thuis dan je gepland had. En daarom krijg je ineens enorme honger je zit achter je stuur en je maag begint te knorren. Je ziet een billboard van KFC. Je wilt die gefrituurde kip. Maar wacht eens? Heb je niet een heerlijke maaltijdreep in de auto liggen? Die net als een Bounty reep smaakt naar heerlijke chocolade kokos? Ja: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwit-proteine-repen/. Lekker zeg en geen schuld gevoel.

Dus je kunt nu al vandaag de dag genieten van pannenkoeken en Bounty repen en dit perfect verantwoord in een eiwitdieet.

Ook snacks voor de TV avond voor als je lekker Voetbal Inside of Gooise Vrouwen zit te kijken zijn aanwezig. Denk aan bacon chips speciaal in de koolhydraat arm variant. Of eiwitrijke grissini misschien wat minder spannend maar wel lekker om even op te knagen tijdens het kijken van je favoriete TV show.

Dus er is geen enkel excuus meer om in 2019 naar Pringles te grijpen of de KFC te bezoeken want de gezonde alternatieven zijn er reeds en die smaken net zo goed.