In Nederland zijn steeds meer koffiezaken te vinden, zo ook in Den Haag. Uiteraard wil je in een gezellige atmosfeer genieten van een heerlijk bakje pleur. In deze barretjes vind je de lekkerste koffie, ook voor tijdens de werkdag.

 

Lebkov & Zonen

Deze moderne en toch vintage geïnspireerde coffeeshop is veganistisch. De locatie bevindt zich dicht bij Den Haag Centraal.  De sfeer is rustig en inspirerend, perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige werkplek. Door de strategische ligging in de buurt van Centraal heeft Lebkov betere openingstijden dan veel andere koffiezaken in Den Haag die doordeweeks 6 uur per dag open zijn.  Sla Starbucks in Den Haag Centraal over en kom hier op weg naar je werk.

 

Anne&Max

Anne&Max is een populaire Nederlandse koffieketen, maar de locatie naast de Grote Kerk maakt het ook een praktische ontmoetingsplek in Den Haag.  Zoals bij alle Anne&Max-winkels is de omgeving ontspannen genoeg om je niet te haasten en is het heerlijk om een prachtig uitzicht over het centrum te hebben.  Voor niet-koffiedrinkers is er een goede theeselectie.  Ze serveren ook gebak, lunch en hapjes voor het geval je honger krijgt. Doordat ze ook wijn serveren zijn ze in het algemeen iets langer open dan andere zaken.

 

La Mano Maestra

Dit café in Den Haag heeft onlangs de prijs voor beste koffie van Nederland gewonnen. Voor degenen die La Mano Maestra willen vergelijken met andere mededingers, stop in dit prachtige gebouw in een 17e eeuws gebouw in de buurt van Paleis Noordeinde.  Kijk zeker naar het plafond.

 

Koffiebranderij BOON

Deze kleine koffiezaak verkoopt verse bonen met een steeds wisselend assortiment.  Als je op zoek bent naar duurzame, kwalitatief hoogwaardige bonen, is BOON een van de beste plekken om naartoe te gaan.  Ook als je op zoek bent naar een lekkere koffie met een grote keuze aan bonen kun je bij de koffiebranderij terecht. Ze hebben een tafeltje buiten, perfect om te genieten van een kopje koffie.

 

FAFO

Dit nieuwere café in Den Haag (met locaties in Amsterdam en Rotterdam) heeft een prachtig vintage-inspireerd/modern interieur en heeft een leuke sfeer voor wie op zoek is naar een sfeervolle plek voor een kopje koffie.   Het is gevestigd in een concept store, dus als je op zoek bent naar een beetje inspiratie en lekker eten, is FAFO een goede keuze.

 

Koffie-ster

Koffie-ster bevindt zich in de openbare bibliotheek. Verwacht betaalbare prijzen, beleefde service en een werkomgeving met supersnelle wifi. Direct aan het Spui vind je het café met uitzicht op het centrale plein en Primark, waardoor het de perfecte tussenstop is na een dagje winkelen.  Er zijn andere vestigingen in Den Haag te vinden.

 

Capriole Café

Dit unieke café in Den Haag, een korte fietstocht vanaf Den Haag HS, zit in een oud pakhuis.  De barista’s van Capriole Café Capriole serveren biologische koffie in een smaakvolle, minimalistische en professionele omgeving.  Ook om te werken is dit één van de beste opties in Den Haag. Dat maakt het dan ook een goede optie te vergaderen in Den Haag. Als koffiezaak geven ze ook workshops over koffie branden en kun je er terecht voor een ware koffieproeverij.

 

Hop & Ooievaar

Deze chocolatier en café in de door UNESCO erkende Passage heeft zowel fantastische chocolade als lekkere koffie. Ideaal voor wie van een meer hartige combinatie houdt.  Bij Hop & Ooievaar vindt je een groot assortiment koffie.  De chocolade mag je niet missen, dus vraag om een lekkernij terwijl je geniet van je koffie.