Ben jij van plan om tijdens je vakantie of na het vergaderen Den Haag te bezoeken? Dan raden we je aan om ook eens naar Scheveningen te rijden. Als liefhebbers van zee en alles wat daarmee verbonden is komen wij graag naar dit strand om te genieten van de toeristische attracties en alle bezienswaardigheden. In deze blog lees je de leukste uitjes om te ondernemen in Scheveningen.

Tasty Comedy

Op de pier van Scheveningen kun je de Tasty Comedy en Musical Nights bezoeken. Deze avonden zijn gevuld met muzikanten, musicalsterren en komedianten. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje kun jij genieten van topentertainment én het prachtige uitzicht dat de pier te bieden heeft op de eindeloos lijkende zee. Boek wel op tijd je tickets, want de avonden zijn snel volgeboekt.

Skyview

Een hele bijzondere attractie is de Skyview. Dit enorme reuzenrad met uitzicht over de zee wordt ook wel het ‘dinnerwheel’ genoemd, omdat je er kan genieten van een diner of een high tea. De gesloten gondels zijn voorzien van airco zodat het niet heet wordt in de zomer en bieden ruimte voor 6 personen.

Het Zuiderstrand

Als je lekker wilt uitwaaien en genieten van je rust is het Zuiderstrand een aanrader. Op dit relatief onbekende strand is het een stuk rustiger dan op de andere stranden van Scheveningen.  Je bereikt dit strand door om de Vissershaven heen te lopen of rijden, richting Kijkduin. Dit strand is vooral populair bij de inwoners van Den Haag en Scheveningen.

Naast bovengenoemde bezienswaardigheden zijn er nog een hoop andere leuke dingen te doen. Wat dacht je van heerlijk uit eten gaan in een van de vele visrestaurants, waar de vis zo vers is dat het bijna nog levend is. Voor een overnachting is het Kurhaus aan te raden. Dit hotel is gelegen midden in Scheveningen en heeft een prachtig uitzicht over zee.